Welkom bij de BackOffice Makelaardij van YourBackOffice

De BackOffice Makelaardij is het verlengstuk voor aangesloten makelaarskantoren.

Deze kantoren brengen de koopovereenkomst of huurovereenkomst tot stand. De Backoffice Makelaardij plant de bezichtigingen. De makelaar doet de bezichtigingen van de onroerende zaak. De BackOffice administreert de bevindingen van de bezichtigingen en communiceert deze naar respectievelijk makelaar, verkoper en verhuurder. De makelaar voert de onderhandelingen en verzamelt de gegevens voor het opstellen van de koop- of huurovereenkomst. Aan de hand van deze gegevens stelt de BackOffice Makelaardij de koop- of huurovereenkomst op.

De makelaar loopt deze koop- of huurovereenkomst met respectievelijk koper en verkoper en huurder en verhuurder door. Bij een akkoord van de cliŽnten wordt de koop- of huurovereenkomst ondertekend en retour gezonden aan YourBackOffice.

In geval van verkoop van een onroerende zaak zorgt YourBackOffice ervoor dat de notaris de ondertekende koopovereenkomst ontvangt en begeleidt de administratieve afwikkeling van de overdracht. De makelaar is bij de overdracht van de onroerende zaak aanwezig.

In geval van verhuur van een onroerende zaak zorgt YourBackOffice ervoor dat betrokken partijen een exemplaar van de ondertekende huurovereenkomst en het incheckformulier ontvangen. De makelaar is bij de oplevering van de onroerende zaak aanwezig.

Nadat de offerte is ondertekend draagt YourBackOffice zorg voor alle administratieve handelingen die nodig zijn. De makelaar blijft altijd bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en de client verder van advies te voorzien.

Wij zien u graag als nieuw aangesloten makelaarskantoor van YourBackOffice.