Welkom bij de BackOffice Workshops van YourBackOffice

YourBackOffice Workshops is een specialist in het verzorgen van workshops voor het financiŽle intermediair, het bankwezen en de advocatuur. Daarnaast organiseren wij culinaire workshops voor het bedrijfsleven. Vanuit de locatie “Het Lingehuys” te Zoelen verzorgen wij uw workshop. Wij brengen partijen bij elkaar die de dag van de workshop tot een succes maken.

Op de dag van een workshop dient alles tot in de puntjes verzorgd te zijn. Dat kan alleen als de activiteiten van de partijen die de workshop verzorgen naadloos op elkaar aan sluiten. De BackOffice verzorgt de communicatie tussen deze partijen. Desgewenst schakelen wij onze eigen partijen in. U kunt gebruik maken van onze contacten met opleidingsinstituten, cateraars en gebruik maken van onze secretariŽle ondersteuning.

Werkzaamheden die de BackOffice voor haar rekening kan nemen zijn de volgende: Voor de opleidingen en workshops dienen uitnodigingen en routebeschrijvingen op tijd en goed bij de deelnemers te zijn aangekomen. Daarnaast dient voordat de workshops en opleidingen aanvangen de betaling door de deelnemers of het deelnemend bedrijf te zijn voldaan. De BackOffice kan zorgdragen voor de facturering aan het deelnemend bedrijf of de deelnemers.

Op de dag zelf dient de locatie goed telefonisch bereikbaar te zijn. De bereikbaarheid wordt door de BackOffice gegarandeerd. Het team van de Backoffice verzorgt een uitstekende ontvangst van de deelnemers aan de workshop en maakt de deelnemers wegwijs op de locatie.

De Backoffice zorgt ervoor dat op de locatie goed functionerende apparatuur aanwezig zoals een beamer, beeldscherm, flip-over, kopieerapparaat, telefonie- en internetfaciliteiten.

Op de locatie is een uitgebreide keuken aanwezig van waaruit u zelf de catering kunt verzorgen. Wij bieden u daarnaast uitgebreide cateringmogelijkheden. Tijdens de workshop of opleiding wordt gezorgd voor koffie- en thee en water met wat versnaperingen. Voor de lunch of diner kunt u gebruik maken van een lunch- of dinerbuffet, barbecue of High Tea. Dit zijn overigens slechts enkele voorbeelden van wat mogelijk is. Na de workshop zijn er mogelijkheden voor het organiseren van een netwerkborrel.

De Backoffice kan na de workshop of opleiding de after-sales verzorgen. U kunt hierbij onder meer denken aan het laten invullen van beoordelingsformulieren, het verwerken van presentieformulieren en het toezenden aan de deelnemers van hand-outs en deelnemingscertificaten.

De zalen in het Lingehuys hebben geen vaste opstelling en kunnen aan uw wensen worden aangepast. Daardoor zijn ze geschikt voor zowel trainingen, vergaderingen, cursussen en workshops als presentaties en lezingen.

klik hier voor foto's van de locatie.

RESERVEREN OF HEEFT U VRAGEN? WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST!
YourBackOffice Organisatie Workshops
T. 0180-641030/ 06-53499720