Welkom bij YourBackOffice voor het MKB

YourBackOffice biedt uw bedrijf een professionele compleet ingerichte binnendienst op afstand, waardoor u zich kunt richten op uw kern-activiteiten. Wij hebben reeds een uitstekende reputatie opgebouwd door de backoffice te verzorgen van aangesloten hypotheek- / assurantiekantoren en makelaarskantoren. Deze succesformule rollen wij nu ook uit voor het totale MKB.

YourBackOffice werkt samen met Flextrabel. Beide bedrijven zijn gevestigd op het bedrijventerrein Bijdorp-West te Barendrecht. Door deze samenwerking kunnen wij naast een minimale besparing van 30% op uw telefoonkosten tevens een uitzonderlijke bereikbaarheid bieden van uw bedrijf voor uw klanten.

YourBO YourBackOffice kan de volgende werkzaamheden voor haar rekening nemen:
- Aansluiting op glasvezelnet
- Telefoniediensten
- Antwoordservice
- CRM
- Backoffice

Op dit moment hebben wij voor u een uitzonderlijke aanbieding. Om u en uw bedrijf kennis te laten maken met ons concept kunt u nu gebruik maken van onze gratis proefperiode van 1 maand voor telefoniediensten. Tijdens deze proefperiode kunt u vrijblijvend naast uw huidige telefooncentrale gebruik maken van onze telefoniediensten.
Na deze proefperiode kunt u besluiten of u onze telefoniediensten voor een nader te bepalen contractsperiode wilt gaan gebruiken.
Voor nadere inlichtingen of een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken via onderstaande contactbutton of via de adresgegevens op onze homepagina.